1254224057_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olemme Suomen Villakoirakerho ry:n Kajaanin paikallisosasto ja näillä sivuilla on tarkoitus kertoa kerhomme tapahtumista tekstein ja kuvin.


Kajaanin paikallisosaston toiminnan tavoitteena on tukea villakoiran omistajien verkottumista ja järjestää virkistystoimintaa villakoirien kanssa, joka tukee sekä koirien että omistajien hyvinvointia. Kerhon toimintaan voivat osallistua myös sellaiset, joilla ei ole villakoiraa, mutta ovat kiinnostuneita koirien kanssa harrastamisesta tai jotka harkitsevat villakoiran ottamista.


Kerhomme on järjestänyt paljon monipuolista toimintaa mm.; pari Match Show:ta, Näyttelymatkoja, Agility-viikonloppuja ja kursseja, trimmauskursseja, villislenkkejä- ja vaelluksia, arkitottelevaisuus koulutusta ym. mukavaa toimintaa yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa.


Kerhollamme on myös viralliset kotisivut, jonne pääset tästä. Meillä on ollut jonkin verran teknisiä ongelmia saada uusia kuvia päivittettyä kyseiselle sivulle, jonka vuoksi päätimme näin blogin kautta kertoa kerhomme viimeisimmistä kuulumisista.